Salı, Mart 14

allaan kobayı..

çok huzursuzum be hüstın.. huzursuzluktan antin kuntin şeyler resmi geçit yapıyo aklımdan.. birinin projesi olmaya taktım bu aralar.. filmi de vardı bunun.. jim carreyli.. şu sıralar farkettim diyemesem de işkilleniyorum bundan.. ya öyleyse.. ya bu şehir bu insanlar hepsi benim üzerimde deney yapmak için tezgahlanmış büyük bi projenin birer parsiyonuysa.. gel sen buna yaratılış teorisi de.. başka isim bul.. ya da üzerinde türlü planlar yapıp seni tavlayan profesyonel bi çapkının kurbanı ol.. ana babanın seni karakterini dünyaya bakışını şekillendirmesinden gir mevzuya.. medyanın oyuncağı olmaya uğra ordan.. toplumun rüzgarına kapılıp düşünmeden yaşadığın anları düşün.. var yani.. elli türlü örneği var.. labiretine sadık minik şaşkın kaybolmuş kobay faresi.. bi taraftan kendini evrenin merkezine koymak ve abartılı önemli görmekle sonuçlanırken diğer taraftan acziyetini edilgenliğini ve ben dediğin artık her neyse onun derme çatma toplama bişey olduğunu görmek çelişkili.. adamı manyak eder usta.. işte böle şeyler düşüne düşüne kayışı koparıyo insanlar.. deneyi sabote eden fare olur mu hiç.. olabiliyo.. bak adama.. şu norveçteki eleman.. isveç de olabilir.. kafa sünger çünkü şu anda tam bilemiyorum.. adam yüklendi cephaneliği koca adayı kurşuna dizdi.. tatar ramazanlar bi tek bizden çıkmıyo.. ama tabi bana uymuyo pek öyle eylemli şeyler.. benim adım yatar ramazan ulan.. ben bu oyunu oynarım.. günüm gelince de geberip giderim.. bana ne len tarihi değiştirmekten falan.. zaten sıkıcı bi ders.. ha fırsatım olsa mesela coğrafyayı değiştirebilirdim.. alırım istanbulu biraz ekvatora doğru çekerim.. ne lan bu doğalgaz faturası.. iki derece ısınıcaz diye yaktığımız paraya bak.. evet.. ne diyodum ben.. öyle işte.. anladınız siz.. peki.. şimdi.. çıkarın pastel boyalarınızı.. bu konuyu anlatan resim yapıyoruz..

5 yorum:

antin kuntin tarantino dedi ki...

hayatımı hiç düşünmeden teslım ederdim bu adama, seyirlik eylencelik bi filmin de gözü kapalı başrol oyuncusu olurdum.. Tabe kendin pişir kendin ye istiyosan akşama erontikli kendi filmimizi de hommadeyleyebiliriz ortaam..

U. P. dedi ki...

aa bak ne güzel post..

A-H dedi ki...

hakikaten tarihi degil de cografyayi degistir sen, super fikirler cikiyor senden ;)

wimparella dedi ki...

monami marka takıntılı hocaları getirdin aklıma. bir de truman show fenaydı ya insanı deli edecek cinsten. zaten ara ara beliren komple teorilerini daha da bi körüklemiştir.

Adsız dedi ki...

iyisin yatar ramazan.. devam..